DI 28.11.23 - UITVERKOCHT

Dierenlied

Esmé Bos en Bart Voet

Over een ijdele kalkoen, een geduldige slak en een walsende walvis.
Over vriendschap, over dansen, over het leven zelf.

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet brengen samen met Geert De Wit hun theatrale verbeelding van de combinatie DIER en LIED en nemen het publiek mee in een klankrijke en poëtische wereld. Een ode aan het dier. Met zelfgeschreven en bestaande dierenliedjes in verschillende talen. Een combinatie van het dierenrijk en muziek, filosofische bespiegelingen en hartverwarmende liedjes.

“Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve haar de liedjes ook zelf zién zingen. Ogen dicht, een glimlach uit de duizend wanneer ze ergens in haar geest de toon ziet die ze zal zingen.” (Peter Vantyghem over de cd ‘Esmé Bos’ – De Standaard).

Tekst & uitvoering: Esmé Bos (zang, spel & kleine percussie). Muziek & uitvoering: Bart Voet (toetsen, gitaar, loopstation, spel & zang). Decor, visuals & techniek: Geert De Wit. Bewegings- en speladvies: Katja Pire. Kostuums: Lies Maréchal. Met de steun van: de Vlaamse Gemeenschap, cultuurcentrum MUZE Heusden-Zolder & de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

www.bos-voet.be

UITVERKOCHT!
DATUM DI 28 NOV. 2023
UUR 10:30
TITEL DIERENLIED
UITVOERDER ESMé BOS EN BART VOET
LOCATIE OC AALBEKE
PRIJS €5
DUUR 40
DOELGROEP PEUTERS, 1STE KLEUTER, 2DE KLEUTER, 3DE KLEUTER
GENRE MUZIEK