DO 12.05.22 - UITVERKOCHT

Concert Magiq

Esmé Bos en Bart Voet

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte. Liedjes – in bestaande en onbestaande talen – over bijzondere momenten in een kleinmensenleven: de eerste keer kijken naar een regenboog, de eerste keer op een bus, of de zolder van opa en oma, of de ogen van de poes die in het donker licht geven of het zien van de volle maan en de sterren. 

Bos & Voet gaan in ‘Concert Magiq’ op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat kleuters zeer intuïtief beleven. Soms heel hartstochtelijk en magisch. Een nieuwe voorstelling van de makers van ‘Wiegelied’.
‘Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve haar de liedjes ook zelf zién zingen. Ogen dicht, een glimlach uit de duizend wanneer ze ergens in haar geest de toon ziet die ze zal zingen.’ (Peter Vantyghem over de cd ‘Esmé Bos’ – De Standaard).
‘Esmé Bos is wereldtop van bij ons. Een stem uit de duizend. Je vraagt je af of het wel werelds is wat je hoort. Terwijl we natregenen en de lucht uitblinkt in grijstinten, voegt zij er met klare lijn kleur aan toe.’ (Annemie Tweepenninckx – De Standaard)


Zang en kleine percussie: Esmé Bos. Gitaar, toetsen, loopstation en zang: Bart Voet.
Decor en techniek: Geert De Wit. Bewegingsadvies: Katja Pire. Kostuums: Lieve Marechal. Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap & Heusden-Zolder cultuurcentrum Muze.

www.bos-voet.be

UITVERKOCHT!
DATUM DO 12 MEI 2022
UUR 14:00
TITEL CONCERT MAGIQ
UITVOERDER ESMé BOS EN BART VOET
LOCATIE OC MOLENHEEM
PRIJS €4
DUUR 40
DOELGROEP 1STE KLEUTER, 2DE KLEUTER
GENRE MUZIEK