MA 25.04.22 - AFGELAST

Zozoöfzo

dOFt

dOFt – Zozoöfzo (20/12)
Een groepje charmante toneelspelers staan vol trots klaar om hun 1-minuut-voorstelling eindelijk aan het grote publiek te laten zien. Maar dan krijgen ze onverwacht een brief van iemand die roet in het eten komt gooien...

Overtuigd dat zijn mening de absolute waarheid is, doen ze er alles aan om hem tevreden te stellen. Iets groter, wat kleiner, nog mooier, veel fijner. Terug lager, veel trager, meer kleuren, niet zeuren. De strenge meneer brengt alles en iedereen aan het twijfelen. Maar wat is de betekenis van zijn mening? En is die wel zo belangrijk? De kinderen zitten tussen twee vuren: gaan ze mee in het verhaal van de Strenge Meneer of willen ze de ondertussen wanhopige toneelspelers helpen? Zo, zo of zo? Ze doen hun best, dat is zeker. Maar voor wie is dat genoeg?

‘Zozoöfzo’ is een onvergetelijke, spannende en beeldende beleving waarin de betekenis van abstracte begrippen als ‘goed’ en ‘slecht’ onder de loep genomen worden.

Dans en spel: Jonas Vermeulen, Nele Vermeulen, Piet Van Dycke & Sander Van den Broeck. Dramaturgie: Marie Peeters. Muziekcompositie: Jonas Vermeulen. Lichtontwerp & techniek: Daan tytgat, Maarten Brants & Jonas Franquet. Productieleiding: Sam Cunningham. Concept: Jasper Dreesen & collectief dOFt. Met dank aan: 30CC Leuven, CC Het Gasthuis Aarschot, CC Nova Wetteren & Liers Cultuurcentrum.
Coproductie: HET LAB – Hasselt

www.doft.be

DATUM MA 25 APR. 2022
UUR 10:30
TITEL ZOZOöFZO
UITVOERDER DOFT
LOCATIE SCHOUWBURGZAAL
PRIJS €5
DUUR 50
DOELGROEP 2DE KLEUTER, 3DE KLEUTER
GENRE THEATER