MA 25.10.21

Voilà zei de vos (en andere dierenpraat)

Anna's Steen

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend. Over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, en verliefde vlieg, een dansend hert, een zingende beer en … natuurlijk, de wolf! 
‘Voila! zei de Vos’ is een speelse voorstelling gebaseerd op bekende en minder bekende fabels. Alain Rinckhout en Bart Embrechts vertellen en spelen deze korte verhalen op een heel onverwachte manier. Hedendaags, grappig, uitdagend, spannend, stout en speels. Met meer venijn in de staart. Kortom, fabels zoals je ze nog niet gehoord en gezien hebt. Want dieren zijn precies als mensen met dezelfde mensen wensen en dezelfde mensen streken… !

Theater Anna’s Steen zet kwaliteitsvolle jeugdliteratuur op een beeldrijke en muzikale manier op de planken. Helder en licht. Met een eenvoud die de verbeelding aanspreekt en een gelaagdheid die boeit.

Spel: Alain Rinckhout & Bart Embrechts. Live muziek: Jan Blieck. Kleding: Miep Embrechts. Techniek: David Wellens. Productieleiding: An Lombaerts.

DATUM MA 25 OKT. 2021
UUR 14:00
TITEL VOILà ZEI DE VOS (EN ANDERE DIERENPRAAT)
UITVOERDER ANNA'S STEEN
LOCATIE OC DE TROUBADOUR
PRIJS €4
DUUR 55
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR
GENRE THEATER