Tello gaat naar toneel

4Hoog

Knuffel Tello gaat vandaag voor het eerst naar toneel. Een spannende uitstap waar hij met veel verwachtingen naar uitkijkt. Helaas blijft hij achter in de vestiaire …

Met kleuters naar theater gaan: het is een hele onderneming. De vele nieuwe indrukken, een groot gebouw, een voorstelling. Voor hen is het niet altijd makkelijk om te weten wat ze kunnen verwachten.
De kortfilm en het boek ‘Tello gaat naar toneel’ brengen (jonge) kinderen op een ongedwongen manier in contact met theater. Tello gaat op verkenning en neemt je mee naar alle hoekjes van een schouwburg.

Productiehuis 4Hoog is gespecialiseerd in voorstellingen voor de allerkleinsten. Vanuit hun ervaring ontwikkelden zij dit project. Het filmpje reikt leerkrachten en ouders een aantal handvatten aan om kleuters voor te bereiden op hun eerste theaterbezoek. In het boek vind je een mooi geïllustreerd verhaal, alsook een aantal tips over hoe je aan de slag kunt met dit educatief materiaal.

Een realisatie met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent, Provincie Oost-Vlaanderen, HumuZ expertisenetwerk Zuid-West-Vlaanderen, KOPERGIETERY & WOCK.

Neem contact op met scholen.schouwburg@kortrijk.be om te reserveren.
boek + DVD te koop voor 15 euro.

BOEKEN VANAF WO 01 SEP. 2021
TITEL TELLO GAAT NAAR TONEEL
UITVOERDER 4HOOG
PRIJS € 15,00
DUUR
DOELGROEP 1STE KLEUTER, 2DE KLEUTER, 3DE KLEUTER, LEERKRACHTEN