VR 07.02.25

Vreemd Ding

Martha!tentatief & HNT Jong / Evgenia Brendes

Een wonderlijk wezentje leeft samen met een roze panter die nooit stopt met praten. Samen voeren ze bijzondere rituelen uit, waarbij de panter bevelen uitdeelt. Het wezentje doet erg haar best om alles juist te doen. Het is niet de bedoeling vragen te stellen. Volg de regels, ook als je ze niet begrijpt. En dan gaan op een dag alle alarmen af omdat het wezentje beslist niet meer mee te doen.

Actrice en theatermaker Evgenia Brendes groeit na haar aankomst in België op tussen verschillende talen en culturen. De impact van definitief vertrekken, je weg zoeken in een nieuw land en een nieuwe wereld, om tenslotte een nieuwe identiteit te vinden, vormen de achtergrond van haar werk. Voor de voorstelling ‘Vreemd Ding’ lieten de makers zich inspireren door de prentenboeken van tekenaar en graphic novel-schrijver Shaun Tan.

Concept: Evgenia Brendes. Makers: Evgenia Brendes & Bram Coopmans. Spel: Evgenia Brendes & Roel Swanenberg. Eindregie: Jef van Gestel. Decor & kostuumontwerp: Sacha Zwiers. Lichtontwerp: Tim Clement. Dramaturgie: Martine Manten. Artistieke coaching: Bart van Nuffelen.In samenwerking met: hetpaleis. Coproductie: Perpodium. Met de steun van: Tax Shelter van de Belgischie federale overheid via Cronos Invest.

www.marthatentatief.be

DATUM VR 07 FEB. 2025
UUR 13:30
TITEL VREEMD DING
UITVOERDER MARTHA!TENTATIEF & HNT JONG / EVGENIA BRENDES
LOCATIE BUDASCOOP ZAAL 1
PRIJS €6
DUUR NOG NIET BEPAALD
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR, 3DE LEERJAAR
GENRE THEATER