VR 21.04.23 - UITVERKOCHT

Time goes bye bye

compagnie barbarie

Hallo.
Deze zin lees je nu. Of nu. En nu ben je hier. Zo meteen komt de volgende zin.
En voor je het weet is deze zin alweer gedaan.
Zo gaat het ook in ‘Time goes bye bye’.
Deze voorstelling is nog niet begonnen of ze is alweer gedaan. En dat mag je letterlijk nemen.

In ‘Time goes bye bye’ neemt compagnie barbarie het gegeven ‘tijd’ onder de loep. Voor volwassenen een evidentie. Voor kinderen een onbegrijpelijke conventie. Volwassenen rennen zich rot in de race tegen de klok die ze zelf hebben ingevoerd. Voor kinderen duren verjaardagsfeestjes minder lang dan een toiletbezoek en kan je in twee tellen twee dagen verder zijn. Gedreven door zijn drang om te weten, blijft de mens op zoek naar antwoorden op het mysterie dat ‘tijd’ is.

Een heerlijke, bij momenten hilarisch absurde voorstelling. En het duurt even voor kinderen op ‘de tijd’ vat krijgen. Het duurt... nu ja... een tijdje…

Concept: compagnie barbarie (Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes en Sarah Vangeel). Spel: Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes & Sarah Vangeel. Regie: Karolien De Bleser. Tekst: Karolien De Bleser i.s.m de spelers. Scenografie: Michiel Van Cauwelaert. Vormgeving: Viviane van der Poel. Kostuums: Leila Boukhalfa. Geluid & techniek: Saul Mombaerts e.a.. Grafisch ontwerp: Nick Mattan. Een coproductie met De Studio & PerPodium. Powered by: BRONKS. Met de steun van: de VGC & de Tax Shelter maatregel van Belgische Overheid.

www.compagniebarbarie.be

UITVERKOCHT!
DATUM VR 21 APR. 2023
UUR 13:30
TITEL TIME GOES BYE BYE
UITVOERDER COMPAGNIE BARBARIE
LOCATIE SCHOUWBURGZAAL
PRIJS €6
DUUR 50
DOELGROEP 2DE LEERJAAR, 3DE LEERJAAR, 4DE LEERJAAR
GENRE THEATER