DI 21.03.23 - UITVERKOCHT

De allereerste keer

Piv Huvluv

Onder het motto: ‘ik wil het zelf doen!’ zet elk kind vroeg of laat de stap naar zelfstandigheid. Elke nieuwe stap start met durf, moed en lef, maar ook met onzekerheid, spanning en sensatie. Ouders volgen alles met interesse en aanmoedigingen, maar niet zelden ook met argwaan, onrust en bezorgdheid. Als alles achter de rug is, voelt iedereen bevrijding, opluchting, soms zelf euforie. Het levert stof op voor heroïsche verhalen aan feesttafels.

Met ‘De allereerste keer’ is Piv Huvluv toe aan zijn vierde jeugdtheaterproductie. Hij neemt je mee in zijn groei naar zelfstandigheid. Zijn eerste boek, het eerste optreden met de kleuterklas, de eerste Nieuwjaarsbrief, de eerste keer alleen thuis, voor het eerst alleen boodschappen doen, de eerste spreekbeurt en het allereerste liefje. De mislukkingen, de onverwachte wendingen, de gênante situaties, de overwinningen, de trauma’s, …
Ze passeren allemaal de revue.

Piv Huvluv introduceert stand-up comedy op een zo puur mogelijke manier bij een jong publiek. Een rasverteller die vanuit zijn eigen ervaringen in het onderwijs en jeugdwerk perfect weet hoe kinderen zijn en hoe ze zich gedragen.

www.pivhuvluv.be

UITVERKOCHT!
DATUM DI 21 MRT. 2023
UUR 14:00
TITEL DE ALLEREERSTE KEER
UITVOERDER PIV HUVLUV
LOCATIE OC AALBEKE
PRIJS €5
DUUR 60
DOELGROEP 3DE LEERJAAR, 4DE LEERJAAR, 5DE LEERJAAR, 6DE LEERJAAR
GENRE HUMOR