MA 12.12.22 - UITVERKOCHT

Wars

Tal en Thee

Wars is een eigenzinnige kraandrijver en dwarsdenker die samen met zijn dochter Luttel hoog in een kraan woont, in de haven, aan de rand van een stad. De kleine Luttel beweegt zich vrij door dit ruwe stukje grootstad en keert elke avond huiswaarts met zakken vol botjes, kevers, dopjes en vuursteentjes. Tot ze op een dag iets vindt dat niet in haar jaszak past en beweegt, een wezentje dat ze niet meteen kan thuisbrengen …


Tal en Thee bestaat in 2021 tien jaar. Een feestjaar waarin makers en spelers uit eerdere voorstellingen samen komen, aangevuld met nieuw jong talent. Ze bouwen voor ‘Wars’ een kleurrijk magisch universum. Het resultaat is een muzikaal en visueel verhaal met livemuziek, poppenspel en animatiefilm. Fabelachtig en fascinerend!


EXTRA: In de voorstelling verzamelt en koestert Luttel ogenschijnlijk onbenullige spulletjes. Elke klas krijgt na de voorstelling een eigen ‘Archief van de Dingen’ mee naar school, gevuld met kleine schatten en een boekje. Als start van een bijzondere verzameling, iets om te koesteren en vooral zelf aan te vullen.

Concept & spel: Maarten Van Aerschot & Reineke Van Hooreweghe. Live muziek: Toon Van Mierlo & Pascale Rubens (Naragonia). Live zang: Bas Van Damme. Animatiefilm: Jeroen Ceulebrouck & Sofie Vandenabeele. Poppen: Evelyne Meersschau.Technisch ontwerp: Robbe Mols.

www.talenthee.be  

UITVERKOCHT!
DATUM MA 12 DEC. 2022
UUR 10:00
TITEL WARS
UITVOERDER TAL EN THEE
LOCATIE SCHOUWBURGZAAL
PRIJS €6
DUUR 60
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR, 3DE LEERJAAR, 4DE LEERJAAR
GENRE FIGURENTHEATER, MUZIEK