DO 18.11.21 - UITVERKOCHT

Mobiel atelier WIER

Studiomoscou & De Conventie

We bewegen ons anders
veranderen wie we zijn
met ogen die verplaatsen
van grote neus naar armen,
naar benen en op de zool van onze voet.
We kijken naar elkaar: wie is de ander?

Vreemde zachte vormen doen dansen en theaterspelen. Jij verandert van vorm. Je ogen staan plots op je rug, wie ben je dan? ‘WIER’ is een beweeg-atelier met theatrale objecten waarin je samen ervaart en beleeft, zonder woorden maar met open zintuigen. Een zoektocht naar connectie die nog voor de taal zit.

Spinrag trekt ook dit jaar langs scholen in de regio met een mobiel atelier. Spannende, verrassende workshops, die net een beetje anders zijn.

FAQ’s

Mijn klasgroep telt meer dan 20 leerlingen. Wat nu?

Het maximum aantal leerlingen per atelier is 20. Als jullie een klas hebben van meer dan 20 leerlingen, dan stellen we voor op de groep op te splitsen. De ene helft kan in de voormiddag de workshop volgen, de andere helft kan het atelier in de namiddag volgen. Gelieve dit wel duidelijk in de opmerkingen te noteren.

Waar kan het atelier doorgaan?

Het atelier kan bij mooi weer doorgaan op de speelplaats of in een polyvalente ruimte. (bv. turnzaal) Het is wel belangrijk dat de kinderen zo min mogelijk gestoord worden tijdens het atelier. Zo kunnen ze rustig en gefocust blijven werken.

Hoe lang wordt precies gewerkt en wanneer begint en eindigt het atelier?

Het atelier duurt 2u (exclusief kleine pauze) . Het exacte tijdschema wordt in samenspraak met de school bepaald. We houden ook rekening met vaste pauzes van de school.

UITVERKOCHT!
DATUM DO 18 NOV. 2021
UUR 9:00
TITEL MOBIEL ATELIER WIER
UITVOERDER STUDIOMOSCOU & DE CONVENTIE
LOCATIE OP LOCATIE
PRIJS €5
DUUR 120
DOELGROEP 3DE KLEUTER, 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR, 3DE LEERJAAR
GENRE THEATER, DANS