DO 17.02.22 - UITVERKOCHT

Hans en Grietje - de deurenkomedie

Compagnie Gorilla

Niets is wat het lijkt.
Chaos alom.
Alles loopt fout voor Hans en Grietje.

Vergissingen en misverstanden stapelen zich op in een absurd vreemd bos.
Mmmm, jaaaa, snoep kan zo lekker zijn en Hans en Grietje hebben niet veel nodig om verleid te worden. Hoe zou je zelf zijn als je al dagen niets meer te eten kreeg en er opeens zoveel lekkers voor je neus staat?
Maar die deur hadden ze beter niet geopend!

4 spelers, 7 deuren, 101 verrassingen.
Het publiek wordt in 2 groepen verdeeld en neemt plaats aan de 2 kanten van de deurenrij. Aan de ene kant spelen Hans en Grietje, aan de andere kant hun ouders, enkele dieren en de heks… tot ze wisselen van kant.
Het verhaal wordt 2 keer gespeeld, maar de 2e keer is toch weer verrassend onverwacht anders! ‘Hans en Grietje – de deurenkomedie’ is een humoristisch, hilarisch en woordarm koldersprookje.

Compagnie Gorilla is een jong theatergezelschap. Onder leiding van kapitein Dave Nauwelaerts maken ze kleurrijke en uitbundige voorstellingen waarbij de afstand tussen publiek en spelers, zowel letterlijk als figuurlijk, zo kort mogelijk wordt gehouden.

Spel: Jona den Aantrekker, Jan Sas, Johannes Vanbinnebeek & Dave Nauwelaerts. Concept en regie: Willem Verheyden naar Grimm & Humperdinck. Decor: Filip Cluckers & Vick Verachtert

http://www.compagniegorilla.be

UITVERKOCHT!
DATUM DO 17 FEB. 2022
UUR 14:00
TITEL HANS EN GRIETJE - DE DEURENKOMEDIE
UITVOERDER COMPAGNIE GORILLA
LOCATIE OC DE WERVEL
PRIJS €4
DUUR 45
DOELGROEP 2DE KLEUTER, 3DE KLEUTER, 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR
GENRE BEELDEND THEATER