DI 07.09.21 - UITVERKOCHT

Schouwburgland scholen

Dé Kortrijkse podiumattractie van deze eeuw. Ontmoet historische personages en duivelse karikaturen. Ontdek het beruchte verleden van Schouwburg Kortrijk in een eigenzinnige trip. Herbeleef 100 jaar geschiedenis in 50 zinderende minuten.

Onze Schouwburg bestaat dit jaar 100 jaar. Tijd voor feest dus! Het is tijd om de eeuweling, de artiesten en vooral het publiek te vieren! En dat doen we met 'Schouwburgland', een warme cultuurtrip doorheen het gebouw. Kleine groepen worden coronaveilig op sleeptouw genomen door een ervaren gids. Verwacht je echter niet aan een klassieke gidsbeurt. Op het menu staan dans, theater, muziek en visuele hoogstandjes.

Schouwburgland is een idee van de ploeg van Schouwburg Kortrijk. De artistieke invulling en de verdere uitdieping van het project wordt gerealiseerd door een team van Kortrijkse artiesten: Giovanni Vanhoenacker, Benjamin Desmet, Dimitri (Andreas) Desmet en Michaël Vandewalle. De muzikanten, dansers en acteurs hebben allemaal een band met de schouwburg.

https://www.schouwburgkortrijk.be/

UITVERKOCHT!
DATUM DI 07 SEP. 2021
UUR 10:30
TITEL SCHOUWBURGLAND SCHOLEN
UITVOERDER
LOCATIE SCHOUWBURGZAAL
PRIJS €6
DUUR 50
DOELGROEP 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR
GENRE