VR 23.04.21

Roodhapje

Theater FroeFroe

Roodkapje is deze week bij haar mama. Moeder vraagt haar een klusje te doen. Grootmoeder is een beetje ziek en 99 jaar. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje gaat haar pannenkoeken en wijn brengen. Het is een hele trip door het grote bos naar Grootmoeder. Gelukkig is Roodkapje niet bang. Ze houdt van dieren, vooral van eekhoorns, konijntjes en iets minder van grote boze wolven. En wil het toeval nu dat ze juist die tegenkomt vandaag.

Twee seizoenen geleden maakte Theater FroeFroe een openlucht concert met liedjes voor Theater aan Zee. Nu wordt deze versie afgewerkt tot een volwaardige muziektheatervoorstelling. Jan Maillard schreef ‘Roodkapje’ oorspronkelijk voor hetpaleis in 2001 en het was een topper. Nieuwe tijden, dezelfde sprookjes, of toch net niet... Verwacht je aan een fijn geflipte muzikale versie van deze overbekende klassieker.

Tekst: Jan Maillard. Regie: Marc Maillard. Spel: Marianne Loots, Annelore Stubbe & Gert Jochems. Muziek: Nelle & Diene Bogaerts (Lili Grace). Poppen en kostuums: Jan Maillard, Ina Peeters, Patrick Maillard & Astrid Michaelis. Decor: Bruno Smeyers & Janneke Hertoghs.

www.froefroe.be

DATUM VR 23 APR. 2021
UUR 13:30
TITEL ROODHAPJE
UITVOERDER THEATER FROEFROE
LOCATIE SCHOUWBURG KORTRIJK
PRIJS 5,00
DUUR 50 MINUTEN
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR, 3DE LEERJAAR, LEERKRACHTEN
GENRE FIGURENTHEATER