VR 15.02.19 - UITVERKOCHT

Rita

TUNING PEOPLE & BRONKS

Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd en het toppunt van saaiheid. Als haar meubels een eigen leven beginnen te leiden worden haar dagelijkse rituelen echter grondig verstoord. Tegen wil en dank belandt ze in een wilde choreografie die haar dwingt komaf te maken met de sleur van haar bestaan. Balorig ontdekt ze het stoute kind in zichzelf. En wanneer deze bejaarde Alice in Wonderland merkt dat haar huiskamer op een podium staat en er een echt publiek zit, gaat het dak er helemaal af.

Randi De Vlieghe en Jef Van gestel maakten in 2015 voor KOPERGIETERY het fel gesmaakte ‘Voetbal op Hoge Hakken’. Rita, één van de personages uit die voorstelling, krijgt nu een tweede leven en zoekt opnieuw de dunne grens op tussen dans, spel en performance. Randi en Jef hebben een voorliefde om van het alledaagse iets buitengewoons te maken. ‘Rita’ doet je verder kijken dan je neus lang is. Verwacht het onverwachte!

Creatie en spel: Randi De Vlieghe & Jef Van gestel. Geluids- en decorontwerp: Wannes Deneer. Lichtontwerp: Thomas Clause. Techniek: Sander Salden & Jo Thielemans. Coach: Marij De Nys & Veerle Kerckhoven. Kostuum: Maartje Van Bourgognie . Productieleiding: Ellen De  Naeyer.
Met de steun van de Vlaamse overheid.

http://www.bronks.be

http://www.tuningpeople.be

UITVERKOCHT!
DATUM VR 15 FEB. 2019
UUR 13:30
TITEL RITA
UITVOERDER TUNING PEOPLE & BRONKS
LOCATIE SCHOUWBURG KORTRIJK
PRIJS 5,00
DUUR NTB
DOELGROEP 5DE LEERJAAR, 6DE LEERJAAR, LEERKRACHTEN
GENRE DANSTHEATER