VR 21.10.16 - UITVERKOCHT

Bonte nacht

Tuning People & De Maan

Drie mensen met emmers verf en zelf gebricoleerde schilderobjecten bekladden hun omgeving en zichzelf. Ze transformeren zichzelf tot extravagante wezens met blauwe gezichten, lange rode armen en gele punthoeden. Zwervend trekken ze door steeds veranderende gekleurde landschappen. Ze glibberen van het ene schilderachtige tafereel naar het andere. In ‘Bonte nacht’ krijgt de creativiteit carte blanche, wordt de droom van elk kind reëel. Een fantastisch bewegend schilderij.

Tuning People en de verbeeldingswereld van kleuters, het is een perfecte match. Eerst was er ‘Tape voor kleuters’ (2011), een in plakband gewikkeld pareltje waarmee Tuning People internationaal harten veroverde. Vervolgens waren er de brio, humor en branie van ‘Leeghoofd’ (2014), waarbij een monstertournee uitmondde in een selectie voor Het Theaterfestival. Met ‘Bonte nacht’ creëren ze nu in coproductie met De Maan opnieuw een kleurrijke en haast woordeloze trip voor kleuters. Met een topcast die vlekken maken tot kunst verheft en smossen tot een weldaad maakt, wordt een feestelijk universum gecreëerd, geïnspireerd op de art brut, met grillige dans, lyrische muziek en bonte kleuren.

Regie: Jef Van Gestel, choreografie: Karolien Verlinden, spel: Katrien Valckenaers, Maxim Storms & Greet Jacobs, geluidsontwerp: Wannes Deneer, decorontwerp & objecten: Paul Contryn, kostuumontwerp: Maartje van Bourgognie.

www.tuningpeople.be

www.demaan.be

UITVERKOCHT!
DATUM VR 21 OKT. 2016
UUR 13:30
TITEL BONTE NACHT
UITVOERDER TUNING PEOPLE & DE MAAN
LOCATIE SCHOUWBURG KORTRIJK
PRIJS € 5,00
DUUR N.N.B.
DOELGROEP 2DE KLEUTER, 3DE KLEUTER
GENRE WOORDELOOS THEATER