MA 10.12.18 - UITVERKOCHT

ChitChat

TUNING PEOPLE & MAAS DANS THEATER (NL)

Twee vriendinnen bewegen als een twee-eenheid. Ze rennen naar en rond elkaar en gaan weer kibbelend uit elkaar. Ze giechelen, schaterlachen, stoeien en proesten het uit. Ze vechten en bekvechten tot ze het weer goedmaken. Ze zijn roekeloos, maar dan op zandbakniveau.

‘ChitChat’ is een dansduet waarin twee meisjes er grappig op los botsen. Hier vinden Charlotte Goesaert en Karolien Verlinden een uitlaatklep voor al hun gekke opwellingen. In het gewone leven wordt hun gedrag soms gecorrigeerd, op het toneel is er geen barrière. De geluiden en muziek van Joost Maaskant beginnen als klankgedicht en eindigen als rockopera.

Gefascineerd door beeld en geluid maakt Tuning People theater, dans en installaties voor een gevarieerd publiek. Uitdagend onderzoek en toegankelijk experiment staan centraal, fantasie primeert, en tegen heilige huisjes mag al eens geschopt worden. Een voorstelling van Tuning People is als een liefdevol en bizar cadeau dat je wereld even op zijn kop zet. Laat je verrassen door het onvoorspelbare!

Choreografie en dans: Charlotte Goesaert & Karolien Verlinden. Muziek en geluid: Joost Maaskant. Eindregie: Jef Van Gestel. Kostuums: Maartje van Bourgognie. Licht: Gé Wegman.
Met de steun van:
De Vlaamse overheid.

http://www.tuningpeople.be

http://www.maastd.nl


art@work:

Thema’s als vriendschap, gelijk of verschillend, alleen of samen wordt een interactieve workshop opgebouwd die de kinderen op een andere manier doet kijken naar de voorstelling.
Een heerlijke workshop boordevol beweging en klanken, op maat van de kleuters.
Een aanrader.

Datum en locatie worden in onderling overleg bepaald.

 

UITVERKOCHT!
DATUM MA 10 DEC. 2018
UUR 14:00
TITEL CHITCHAT
UITVOERDER TUNING PEOPLE & MAAS DANS THEATER (NL)
LOCATIE SCHOUWBURG KORTRIJK
PRIJS 5,00 (€ 7,00 INCL. ART@WORK)
DUUR NTB
DOELGROEP 2DE KLEUTER, 3DE KLEUTER, LEERKRACHTEN
GENRE DANS