Secrets in the city

Studio eXp

Onderstaande game is een voorproefje van de escape room voorstelling Secrets.

Je kan de game boeken in combinatie met de voorstelling Secrets, maar apart kan ook. Bij aankoop van tickets voor de voorstelling, is de game inbegrepen!

In Secrets in the City krijg jij een geheimzinnige mail van Sirrom Crack. Deze organisatie bestaat uit ‘ethische hackers’. Ze helpen bijvoorbeeld bedrijven of de overheid met het vinden van een beveiligingslek. Maar wat als jij meer te zien krijgt dan je zou willen? Wat als je opeens mee aan het gluren bent door een webcam? Voordat je het weet wordt je meegezogen in het verhaal en zal je zelf mee moeten doen als een ware hacker. 

Secrets in the City is een real life avontuur over privacy en kunstmatige intelligentie. Een unieke theatergame met opdrachten, dans en je stad als speelbord! Het verhaal start zodra jij je kaartje koopt, waar thuis al de eerste puzzels ontrafelt zullen moeten worden. Op de dag van de ‘voorstelling’ wordt je door jouw eigen stad geleid. Speel dus nu mee, hack je stad en ontdek de geheimen...

Secrets in the City is een prequel van de escape room voorstelling Secrets van Studio eXp. De verhalen sluiten niet alleen thematisch op elkaar aan, maar ook verzorgt het einde van Secrets in the City de eerste teaser voor het verhaal van Secrets. Secrets in the City is zo een spannend avontuur op zichzelf, maar al helemaal een unieke combinatie met de voorstelling Secrets.

Datum: op aanvraag doorheen heel het jaar

Locatie: zelf te bepalen/rond de school/in de stad

Benodigdheden: Ipads met locatievoorziening op/eigen telefoon leerlingen én internetverbinding

https://www.studio-exp.io/secrets-in-the-city

BOEKEN VANAF WO 02 JUN. 2021
TITEL SECRETS IN THE CITY
UITVOERDER STUDIO EXP
PRIJS 2 EURO PER LEERLING (GRATIS VOOR SCHOLEN DIE SECRETS BOEKEN)
DUUR 2 LESUREN
DOELGROEP 1STE SECUNDAIR, 2DE SECUNDAIR, 3DE SECUNDAIR, 4DE SECUNDAIR