DI 18.02.20

As You Like It – Elk zijn goesting

Theater de Toekomst

In ‘As You Like It – Elk zijn goesting’ toont Theater de Toekomst hoe een elizabethaans spektakel als ‘As You Like It’ er misschien wel heeft uitgezien anno 1600. Met alles erop en eraan: een podium van eikenhouten whiskyvaten, een magisch toneelgordijn, wapengekletter, theatrale kostuums, mannen die vrouwen spelen, vrouwen die mannen spelen en bovenal pikanterieën! Heroïek en romantiek worden dan weer doorgeprikt met farce en komedie. Evengoed toont Theater de Toekomst weergaloos theater van vandaag. De acteurs zijn zichzelf en geven een inkijk in wat er zich afspeelt tijdens de repetities, in de coulissen, backstage, in de zaal ... Ze gooien zich in een bijwijlen hilarische tragikomedie die verleden en heden op een geestige en scherpe manier verenigt.

Na ‘Othello’ en ‘Romeo & Julia’ zet Theater de Toekomst de tanden opnieuw in een Shakespeareklassieker. Dit keer niet in een drama of een noodlotstragedie maar wel in de ‘pastorale komedie’ ‘As You Like It’.

Spel: Joren Seldeslachts, Astrid Annicaert, Jonas Van Thielen, Reinhilde Van Driel, Tom Voet & Anaïs Jannsens. Vertaling, bewerking, tekstregie en scenografie: Dirk De Keyzer.

www.theaterdetoekomst.be

UITVERKOCHT!
DATUM DI 18 FEB. 2020
UUR 14:00
TITEL AS YOU LIKE IT – ELK ZIJN GOESTING
UITVOERDER THEATER DE TOEKOMST
LOCATIE SCHOUWBURG KORTRIJK
PRIJS 6,00
DUUR 80
DOELGROEP 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR, LEERKRACHTEN
GENRE THEATER, JONCK*FOOD