DO 07.11.19

Morgen werd alles anders

Yinka Kuitenbrouwer

Een documentair onderzoek, een intieme voorstelling. 
Over het al dan niet krijgen van kinderen, 
onze verantwoordelijkheid voor de toekomst 
en de prijs van vooruitgang.

Na het bejubelde ‘HonderdHuizen’ maakt Yinka Kuitenbrouwer opnieuw een documentaire voorstelling. Ditmaal gaat ze persoonlijke gesprekken en ontmoetingen aan met mensen uit verschillende generaties. Ze vertrekt vanuit haar eigen zorgen over de toekomst, en de twijfels die dit bij haar oproept over het al dan niet krijgen van kinderen. In een intieme setting creëert Yinka een auditieve, associatieve en persoonlijke voorstelling voor iedereen die wel eens kijkt naar morgen. 

Yinka Kuitenbrouwer (°1990) groeide op in Amsterdam en volgde in Gent de opleiding Drama aan het KASK. Ze speelde in verschillende producties mee, o.a. bij Tuning People, het KIP … Ze maakt ook in verschillende samenwerkingen zelf producties, waar ze meestal zelf ook in speelt. In 2015 ging ‘HonderdHuizen’ in première, een intieme voorstelling gebaseerd op honderd gesprekken over thuis. ‘HonderdHuizen’ werd zowel door pers, publiek als professionelen enthousiast onthaald.
Ze werd geselecteerd voor Circuit X en behaalde onder de vlag Big in Belgium in Edinburgh een Fringe First Award en een Total Theatre Award. Kuitenbrouwer speelt ook mee in de schoolvoorstelling van Het Kwartier: ‘The Wetsuitman’, in regie van Freek Mariën.

Spel en creatie: Yinka Kuitenbrouwer. Geluidsontwerp en scenografie: Wannes Deneer. Coaching: Laura van Dolron. Dramaturgie: Ruth Mariën. Lichtontwerp en techniek: Geert Vanoorlé. Bouw decor: Tim Vanhentenryk. Productie: vzw moed. Coproductie: Frascati, Vooruit & De Grote Post. Met dank aan alle gesprekspartners die meewerkten aan dit project.

Spel en creatie: Yinka Kuitenbrouwer. Geluidsontwerp en scenografie: Wannes Deneer. Coaching: Laura van Dolron. Dramaturgie: Ruth Mariën. Lichtontwerp en techniek: Geert Vanoorlé. Bouw decor: Tim Vanhentenryk. Productie: vzw moed. Coproductie: Frascati, Vooruit & De Grote Post.
Met dank aan alle gesprekspartners die meewerkten aan dit project.

https://yinkakuitenbrouwer.com/over/

DATUM DO 07 NOV. 2019
UUR 20:15
TITEL MORGEN WERD ALLES ANDERS
UITVOERDER YINKA KUITENBROUWER
LOCATIE ARENATHEATER
PRIJS 6,00
DUUR 60
DOELGROEP 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR, LEERKRACHTEN
GENRE THEATER, JONCK*FOOD