DO 23.04.20

The wetsuitman => GEANNULEERD <=

HET KWARTIER

In 2015 vindt een man een duikerspak tussen de rotsen in Noorwegen. Er steken botten uit de zwemvliezen. De politie komt erbij, afdeling vermiste personen. Niemand kan uitvissen wie het lijk is.
Tot de politie telefoon krijgt van collega’s uit Nederland. Ook zij vonden een skelet in een wetsuit.

Dit waargebeurde verhaal vormt het startpunt voor ‘The Wetsuitman’, een spannende voorstelling die start als een detective, maar ergens heel anders uitmondt. Schrijver/regisseur Freek Mariën (winnaar Taalunie Toneelschrijfprijs 2015) speelt met de grenzen van genres en met je verwachtingen, veronderstellingen en vooroordelen; samen met een stevige cast van veelzijdige spelers-makers.

Het Kwartier is een ‘ensemblage’: geen vast gezelschap maar een assemblage van mensen met wie we een langdurige band opbouwen. Een sterke inhoudelijke basis, onderzoek, tekst en dramaturgie staan centraal. Verrassende en relevante voorstellingen waarin de inhoud zich uit in tekst én vorm, zijn het resultaat.

Spel: Yinka Kuitenbrouwer, Robbert Vervloet & Maxime Waladi. Tekst en regie: Freek Mariën. Kostuum en decor: Lotte Boonstra i.s.m. Timme Afschrift. Muziek: Jan-Sebastiaan De Geyter. Coaching: Carl von Winckelmann. Dramaturgie: Ruth Mariën. Lichtontwerp: Timme Afschrift.
Techniek: Arne Claes. Productieleiding: Celine Vanhoutte. Productie: Het Kwartier i.s.m. Villanella. Coproductie: CC Mechelen.

http://www.hetkwartier.be

DATUM DO 23 APR. 2020
UUR 10:30
TITEL THE WETSUITMAN => GEANNULEERD <=
UITVOERDER HET KWARTIER
LOCATIE OC DE VONKE
PRIJS 6,00
DUUR 90
DOELGROEP 3DE SECUNDAIR, 4DE SECUNDAIR, LEERKRACHTEN
GENRE THEATER