VR 13.03.20

Softies

fABULEUS | Hanna Mampuys

Zacht is het nieuwe stoer! Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel: het ene moment ruw en spectaculair, het volgende vloeiend en teder. Ze vechten, springen, duiken, dragen en vangen elkaar op. Samen zoeken ze het gevaar op, maar tegelijk komen ze ook gevaarlijk dicht bij elkaar.

‘Softies’ is een virtuoze dans- en circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn.
Een voorstelling die de clichés doorbreekt over wat stoer is en wat flauw, over hoe meisjes en jongens zich gedragen, over hoe circus of dans er zou moeten uitzien.

Hanna Mampuys is fysiek performer, acrobate en circusmaker. Met haar circuscollectief Deux Sans Trois toerde ze in 2013 in binnen- en buitenland met de voorstelling ‘Typo’. Ondertussen werkt ze met Toon Van Gramberen verder onder de naam There There Company waarmee ze eerst ‘As Long As We’ en meer recent ‘Carrying My Father’ ontwikkelden. Onder de vleugels van fABULEUS maakt ze nu een voorstelling tussen circus en dans voor een jong publiek.

Creatie: Hanna Mampuys. Dramaturgie: Marie Peeters. Artistiek advies: Randi De Vlieghe & Toon Van Gramberen. Coproductie: STUK. Met de steun van: Circuscentrum, de stad Leuven en de Vlaamse Gemeenschap.

www.fabuleus.be

UITVERKOCHT!
DATUM VR 13 MRT. 2020
UUR 13:30
TITEL SOFTIES
UITVOERDER FABULEUS | HANNA MAMPUYS
LOCATIE SCHOUWBURG KORTRIJK
PRIJS 5,00
DUUR NTB
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR, LEERKRACHTEN
GENRE DANS, CIRCUSTHEATER