DI 28.01.20

Doe de groeten aan de ganzen

HetPaleis

Precies één jaar geleden ging de hond van een broer en zus dood. En dus vieren ze feest.
Wanneer de bel gaat, is de taart net aangesneden en de limonade uitgeschonken.
Daar is het bezoek, genaamd De Dood. En dat blijkt heel gezellig.

Freek Vielen creëert samen met Danny Ronaldo, Margo Verhoeven en Tim David een wonderlijke en wonderschone wereld waarin zij samen met het publiek het leven én de dood vieren. ‘Doe de groeten aan de ganzen’ is de tweede jeugdtheatervoorstelling van Freek Vielen. In 2017 bewerkte hij het bekroonde jeugdboek ‘Niets’ van Janne Teller.

‘Een bijzonder oprechte, warme, integere voorstelling die van begin tot einde authenticiteit uitademt is het wondermooie ‘Doe de groeten aan de ganzen’. (…) IJzersterk is deze voorstelling dan ook in haar bitterzoete sfeerzetting, waarbij humor, magie en poëzie op indrukwekkend fraaie manier in elkaar verweven werden.’ (Bert Hertogs op Concertnews.be)

Tekst en regie: Freek Vielen. Spel: Tim David, Danny Ronaldo & Margo Verhoeven. Dramaturgie: Rosa Vandervost. Kostuum: Sabina Kumeling. Muziek: Harald Austbø. Vorm en licht: Czeslaw de Wijs.
Met de steun van: Tax Shelter van de Belgische Federale overheid, Tax Shelter fondsenwerving: Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius/Isabelle Molhant.

www.hetpaleis.be

https://www.spothetpaleis.be/spot/doe-de-groeten-aan-de-ganzen/

UITVERKOCHT!
DATUM DI 28 JAN. 2020
UUR 10:00
TITEL DOE DE GROETEN AAN DE GANZEN
UITVOERDER HETPALEIS
LOCATIE SCHOUWBURG KORTRIJK
PRIJS 5,00
DUUR 80
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR, LEERKRACHTEN
GENRE THEATER