MA 24.09.18

Workshop SNAP XL!

fABULEUS & MOOSS

Wat hebben Destiny’s Child, de Spice Girls, Dr. Dré, Snoop Dogg en wiskunde gemeen? SNAP XL! In typisch 90’s stijl vol strakke tempo’s gaan we in deze workshop op zoek naar ons eigen ritme en beat. We vertrekken van de vette beats en typische dansbewegingen uit de jaren ’90, maar vervormen deze door gebruik te maken van wiskundige structuren, geometrische vormen en focussen helemaal op dansplezier. Boenk erop!

 Deze workshop laat leerlingen van 1ste en 2de graad secundair kennis maken met de muziek, ritme, wiskundige structuren in muziek en aan den lijve ondervinden. Ervaring met dans is absoluut niet vereist. Integendeel, hoe onbevangener je begint, hoe fijner!

Deze workshop kan in combinatie (voordeeltarief) geboekt worden met de avondvoorstelling ‘SNAP XL!’ op woensdag 26.09 om 20:15 in de Schouwburg, maar kan evengoed apart functioneren.

Mooss biedt jaarlijks omkaderende workshops aan bij theater- en dansvoorstellingen onder de noemer PAR 64. De workshops geven de jongeren inzicht en laten hen de voorstelling aan den lijve ondervinden. De ervaring leert dat de jongeren een bredere blik krijgen en de voorstellingen anders bekijken en meer appreciëren.

Een aanrader!

http://www.mooss.org

http://www.fabuleus.be/over-fabuleus

 

DATUM MA 24 SEP. 2018
UUR 10:00
TITEL WORKSHOP SNAP XL!
UITVOERDER FABULEUS & MOOSS
LOCATIE ARENATHEATER
PRIJS 4,00 / € 8,00 IN COMBI MET AVONDVOORSTELLING SNAP XL OP WOENSDAG 26/09 (AAN TE RADEN!)
DUUR 55
DOELGROEP 1STE SECUNDAIR, 2DE SECUNDAIR, 3DE SECUNDAIR, 4DE SECUNDAIR, 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR, LEERKRACHTEN
GENRE DANS