DI 18.12.18

Knorren en kussen

MUZIEKTHEATER DE KOLONIE

Van de prinses die een varken trouwde. Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend. Muziektheater De Kolonie inspireert zich voor zijn nieuwe voorstelling op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje, maar geeft er een geheel eigen twist aan. Verwacht je aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust wordt!

Anke Jochems is een verse telg uit de bekende Jochems-jeugdtheaterstal. Ze vertelt, zingt en danst, terwijl poppen en objecten over het podium swingen. Hun samenspel krijgt vleugels dankzij de Indische meestermuzikant Sattar Khan (o.a. Sidi Larbi). Hij tovert met zijn tabla’s, een tweekoppige fluit en exotische percussie. De vorm en meesterlijke poppen zijn van Janneke Hertoghs (o.a. Froe Froe, C de la B).

Spel en zang: Anke Jochems. Live muziek: Sattar Khan. Tekst, compositie en coaching: Bo Spaenc. Poppenspel: Milly Jennes. Vorm en poppen: Janneke Hertoghs. Kostuums: Chris Snik. Occasioneel oog: Tania Van der Sanden. Decor, licht en techniek:  Dries Bellinkx. Met de steun van: CC Berchem.

http://www.dekoloniemt.be

UITVERKOCHT!
DATUM DI 18 DEC. 2018
UUR 10:00
TITEL KNORREN EN KUSSEN
UITVOERDER MUZIEKTHEATER DE KOLONIE
LOCATIE ARENATHEATER
PRIJS 5,00
DUUR 45
DOELGROEP 2DE KLEUTER, 3DE KLEUTER, LEERKRACHTEN
GENRE MUZIEKTHEATER