DI 08.05.18

Salon Secret

HOF VAN EEDE & ARSENAAL/LAZARUS & KOPERGIETERY

Vijf gelijkgestemden komen in het geheim samen met een ambitieus plan: de wereld veranderen. Het gaat de verkeerde kant uit en zij moéten er iets aan doen. Elke avond, in een verlaten salon maken ze de wildste plannen. Ze schrijven vurige manifesten en roepen revoluties uit. Hun verlangen naar daadkracht wordt zo groot dat ze niet meer terug kunnen: het vuur slaat in de pan, de pan vliegt van het vuur, het vuur zit aan de lont, de lont hangt aan het kruitvat. Durven ze doen wat ze zeggen? Menen ze wat ze doen? En willen ze wat ze menen?

Lazarus werd in 2016 huisgezelschap van het Mechelse Arsenaal, en Willy Thomas artistiek leider. Verzot op taal en filosofie gaan ze in zee met Hof Van Eede, het gezelschap van Ans en Louise Van den Eede. Ze brengen verslag uit over onze verwarring en de pogingen tot ontwarring. De ideale combinatie voor ‘Salon Secret’, versterkt door Kopergietery.

aanvang : 20u15 - met gratis inleiding om 19u30

Creatie: Dominique Collet, Simon De Winne, Wannes Gyselinck, Günther Lesage, Joris Van den Brande, Ans Van den Eede & Louise Van den Eede. Spel: Dominique Collet, Simon De Winne, Günther Lesage, Joris Van den Brand & Ans Van den Eede. Kostuumontwerp: Karen De Wolf.

www.lazarusvzw.be

 www.hofvaneede.be
 www.kopergietery.be

 

DATUM DI 08 MEI 2018
UUR 20:15
TITEL SALON SECRET
UITVOERDER HOF VAN EEDE & ARSENAAL/LAZARUS & KOPERGIETERY
LOCATIE SCHOUWBURG KORTRIJK
PRIJS € 8,00 (-26)
DUUR NTB
DOELGROEP 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR, LEERKRACHTEN
GENRE THEATER, AVONDVOORSTELLING, JONCK*FOOD