DO 07.12.17

Miss Wifi & Koebrev experimenteren

ENSEMBLE LEPORELLO

Het is opendeurdag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een instituut waar wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd. Miss Wifi heeft het plan opgevat om de eerste vrouw te zijn die naar de maan reist. Alle experimenten in haar lab staan dan ook in het teken van haar grote plan. Is het mogelijk om naar de maan te reizen? Kunnen we duurzaam wonen op de maan? Groenten kweken? Vuur maken?

Koebrev, de assistent van Miss Wifi die heimelijk verliefd is op zijn bazin, werkt in het labo aan zijn eigen plan zonder dat Miss Wifi het weet: een geniale uitvinding om raketten aan te drijven. Wanneer blijkt dat Miss Wifi kleurenblind is, komt haar hele maanproject op de helling te staan: iemand die geen kleuren kan onderscheiden, zal nooit slagen in het examen voor kosmonaut. Maar Koebrev heeft een oplossing bedacht...

Machteld en Danny Timmermans zijn al lang geen onbekenden meer in het jeugdtheater. Ze spelen op zeer regelmatige basis bij Ensemble Leporello en maken daarnaast deel uit van Het Ongerijmde.
Een verrassende voorstelling voor iedereen die houdt van wetenschappen en experimenten.

Tekst & regie: Dirk Opstaele. Assistentie: Martine Godart. Spel: Machteld Timmermans & Danny Timmermans. Muzikaal advies: Andrea Bárdos. Coproductie: Cie des Mutants.

www.leporello.be

UITVERKOCHT!
DATUM DO 07 DEC. 2017
UUR 10:30
TITEL MISS WIFI & KOEBREV EXPERIMENTEREN
UITVOERDER ENSEMBLE LEPORELLO
LOCATIE SCHOUWBURG KORTRIJK
PRIJS € 5,00
DUUR 50
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR, 3DE LEERJAAR, 4DE LEERJAAR, LEERKRACHTEN
GENRE THEATER