VR 02.03.18

Wij gaan op berenjacht

THEATER SONNEVANCK/SILBERSEE (NL)

‘Wij gaan op berenjacht.
We gaan een hele grote vangen.
Wat een prachtige dag!
Wij zijn niet bang.’

Vijf zingende acteurs en een danser vertellen het spannende verhaal van een vader, zijn kinderen en hun hond die samen op berenjacht gaan. Geïnspireerd door het geliefde prentenboek van Michael Rosen maakt theater Sonnevanck een heerlijke voorstelling met betoverende muziek, spel, beeld en beweging. Een voorstelling over moedig zijn, met zijn allen dwars door de modder en de sneeuwstorm sjouwen, over óvermoedig zijn en samen lekker bang zijn onder de dekens.

Na de vele enthousiaste reacties van pers en publiek en als winnaar van de Zilveren Krekel 2016 kon een herneming niet uitblijven.

'Er zijn maar weinig welke-leeftijd-dan-ook-plus-voorstellingen waarbij echt alles klopt. Dit is er een van.' (in Theaterkrant )

Regie: Flora Verbrugge. Tekst: Michael Rosen in een vertaling van Ernst van Altena. Dramaturgie: Wout van Tongeren. Muzikale leiding: Romain Bischoff. Spel:Jennifer Claire van der Hart, Sterre Konijn, Kadri Tegelmann, Maarten Vinkenoog, Tiemo Wang & Chérif Zaouali. Vormgeving: Morgana Machado Marques. Compositie: David Dramm. Geluidsontwerp: Wouter Snoei.

www.sonnevanck.nl
http://silbersee.com/
 

UITVERKOCHT!
DATUM VR 02 MRT. 2018
UUR 13:30
TITEL WIJ GAAN OP BERENJACHT
UITVOERDER THEATER SONNEVANCK/SILBERSEE (NL)
LOCATIE OC AALBEKE
PRIJS € 4,00
DUUR 60
DOELGROEP 2DE KLEUTER, 3DE KLEUTER, LEERKRACHTEN
GENRE MUZIEKTHEATER